2. ročník

PRÁCE U STOLU HOSTA – servis ovoce -banánu

PRÁCE U STOLU HOSTA – flambování palačinek

3. ročník

RAUT – charakteristika

BANKET – charakteristika

HOSTINY S NABÍDKOVÝMI STOLY – charakteristika

SLAVNOSTNÍ, SPOLEČNÝ OBĚD – charakteristika

SPOLEČENSKÁ SETKÁNÍ – charakteristika

HOSTINY V SOUKROMÍ – charakteristika

BANKET – objednávka, pracovní příkaz

BANKET – zajištění hostiny

BANKET – prostírání ubrusů, výzdoba tabule

BANKET – zakládání inventáře

BANKET – obsluha

RAUT – příprava rautu

RAUT – obsluha

RAUT – pravidla sestavování menu

STUDENÉ KUCHYNĚ – základní výrobky

STUDENÉ KUCHYNĚ – obložené chlebíčky, chuťovky

STUDENÉ KUCHYNĚ – jednoporcové výrobky

STUDENÉ KUCHYNĚ – masové výrobky, nářezy, studené mísy